2012 m. rugpjūčio 18 d., šeštadienis

   Nusprendziau, kad pats laikas papildyti bloga, jau gera menesiuka cia nebuvau, gal ilgiau, apturejau high liepos menesi, siek tiek idomesni rugpjucio...Pasistengsiu prisimint idomiausius ivykius!
   Instagramo nuotraukos rodo, kad menesio pradzioj buvau kirpykloj, ten sedejau 5h., nemeluoju!Man isbalino plaukus, atrodziau kaip olialia pupyte, tada man uzdejo "normalia" spalva, naturaliai sviesia, veliau apkirpo, nes pats kirpejas ikalbejo, na zinot kokie jie!Netekau savo mylimiausiu plauku...Be to NUDEPILIAVO antakius ir nudaze juos.hahah

   Taip pat buvo mano mamos gimtadienis, i kuri as atvaziavus is kart isvaziavau i "G&G" koncerta, i kuri mes net neejom... 
   Si menesi labai daznai tekdavo atsidurti panoramoj ar dar kokiam shiza, apsivemti jau galeciau nuo panoramos, visus ten esancius rubus atmintinai galeciau isvardinti!O siaip labai daug shopinaus, labaaai, visas senas smutkes pakeiciau naujom - VILA, H&M firmu.Labai kardinaliai pakeiciau stiliu.
   Kadangi man praeitas menesis buvo tikra rutina, si menesi norejau nuotykiu, su Julija as nieko nebijau, kai jai tai pasakiau, ji man atsake priesingai.:DDD Pamaciau, kad galiu but kitoks zmogus.
   Viena vakara vaziavom i lentvari, i plota, nors net nezinojom ar toks bus, bet rizikavom, nes man visai idomu buvo pamatyt lentvari, isivaizdavau tik viena nama ir pieva, o ten visai normalus rajonas!Kadangi ploto nebuvo mes grizom atgal, mikruske priveza tik iki savanoriu prospekto aka krasnuxa, is ten nuvaziavom iki stoties ir nusipirkom valgyt aka xavit makdonalde, kai tik idave mums sumustinius mes begom i stotele, ten jau stovejo paskutinis troleibusas vaziuojantis ta nakti, bet viskas buvo gerai, nes mes spejom!
   Dar geresne istorija apie vakar...Sedim prie kompo, J vis kalba kaip nori valgyt, pusvalandi ieskojom sushi uzsisakyt i namus, buvom uzsisakiusios, bet paskui pasake, kad procesas gali uztrukti pora valandu, mes atsisakem.As tiesiog nieko negalvojus staigiai ikalbejau ja vaziuoti i centra, nes ten dar buvo dirbantis sushi restoranas netoli islandijos st., i ji uzejom be 10min. 23h., bet, deja, jau buvo per velu...Teko ir vel eiti i makdonalda, as visiskai neskubejau, maniau, kad paslaptingai spesim i kazkoki troleibusa/autobusa, bet atejus i vinco kudirkos st. pradejom pacios is saves zvengt ka mes padarem, vienintelis autobusas turejes buti tai 2, kuris veza i stoti, oro uosta.Bet po 15min. laukimo prisiminiau, kad islandijos st. vaziuoja kur kas daugiau troleibusu, nuejom ten ir mums pavyko bent jau nuvaziuoti iki sietyno st. t.y. prie milziniskojo tilto ir sankryzos, susiradom laisves st. ramia vietele, parukem, patripinom iki lazdynu ir grizom sveikos, gyvos!
H&M marskinukai

VILA megztukas su milzinisku silkiniu kaspinu

Nematyta nuotrauka + VILA persikines spalvos megztukas

Palaidine be pavadinimo

Dar viena nematyta nuotrauka + metines spalvos Marks&Spencer megztukas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą